Ruim 12.000 leerlingen zijn dit schooljaar aan de slag gegaan met de challenge ‘In het licht van Vincent’ in opdracht van ASML en Van Gogh Museum. Ze daagden de leerlingen uit op zoek te gaan naar nieuwe manieren om de kunstwerken van Vincent van Gogh te behouden voor de toekomst. Dit jaar deed de trajectklas van “de Spoorzoeker” mee met de vakkanjer vanuit het Vincent van Gogh museum en ASML in Eindhoven. Het idee was om op een innovatieve manier Vincent zijn schilderijen naar de mensen toe te laten komen en daarmee zoveel mogelijk mensen te bereiken. Tijdens het Dutch Technology Festival in Eindhoven presenteerden alle Vakkanjers hun oplossingen aan de jury.

Donderdag 16 juni is de Spoorzoeker tweede geworden bij vakkanjers over Vincent van Gogh met hun Escape container! Dit project hebben leerlingen in de trajectklas uitgevoerd.

Recommended Posts