Skip to content

Onze koers

We hebben een sterke basis gebouwd, zowel in het onderwijs als in de organisatie van onze stichting. Altijd vanuit de wens om dit in verbinding met anderen te doen. We voelen ons én zijn onderdeel van een groter geheel. Dit willen we behouden en we zijn klaar om een extra stap te zetten.

Wij kiezen er elke dag bewust voor om het beste uit onze leerlingen, onszelf en elkaar te halen. We hebben elkaar daarbij nodig. De ontwikkeling van jezelf is belangrijk, maar mag nooit ten koste gaan van de ander. Alleen als we als gemeenschap samenwerken met leerlingen, ouders en maatschappelijke partners, kunnen we maximale ontwikkeling van ieder kind mogelijk maken. Samen het verschil maken, dat is onze opdracht.

INOS is een gemeenschap waar iedereen welkom is en mag meedoen. Waarin ieder van ons zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en erbij hoort.

De komende jaren willen we aansluiten bij het goede van nu en ons voorbereiden op de toekomst. Geluk, partnerschap, onderwijs van vandaag voor morgen en bewust omgaan met je omgeving zijn de vier thema’s waarop we ons richten.

Geluk

 Een gelukkig mens haalt het beste uit zichzelf en anderen. Voor ons betekent geluk dat je jezelf kunt zijn en je veilig voelt, in je schoolomgeving en thuis. Geluk betekent ook lekker in je vel zitten en leven vanuit een goede balans. Een gelukkig mens kan geven en ontvangen.

Lees verder

Onderwijs van vandaag, voor morgen

 Met elkaar geven we vorm en inhoud aan het onderwijs. Dit doen we door gebruik te maken van elkaars talenten, zowel binnen als buiten onze scholen.

Lees verder

Partnerschap 

Als gemeenschap betrekken wij actief partners en de omgeving bij het leren en ontwikkelen binnen en buiten de school. De groei van iedere leerling is ons vertrekpunt, die groei staat centraal.

Lees verder

Afbeelding3
Afbeelding4

Bewust omgaan met je omgeving

We zijn deel van een groter geheel. Leerlingen leren bewust om te gaan met hun omgeving en beseffen welke rol zij daarin hebben.

Lees verder