Vijf dagen feest! Kbs De Horizon is 100 jaar geworden! De school pakt deze week goed uit. Maandag waren er allerlei activiteiten, georganiseerd door heel veel helpende ouders die, samen met het team, hun talenten inzetten. Zo was er een vliegerworkshop, gaf dansstudio Jump workshops en werd er heel lekker gekookt. Op dinsdag was het sportdag, met bootcamps en luchtkussens en zo georganiseerd, dat kinderen uit verschillende groepen samen konden werken.

Het officiële moment was woensdagochtend 15 juni met alle leerlingen in de sporthal van Prinsenbeek. Meneer Frank had eigenlijk de koning uitgenodigd maar die kon helaas niet… Gelukkig kon burgemeester Depla er wel bij zijn. Samen keken zij heel eventjes terug in de tijd, want dat hoort zo bij zo’n viering. Maar al heel snel ging het over de toekomstige 100 jaar. Want De Horizon gaat een stevige samenwerking met Kober aan. Bij die verandering hoort ook een iets andere naam, een nieuw logo en een nieuw schoollied.

De Horizon had een wedstrijd georganiseerd waar alle leerlingen aan mee hebben gedaan. Met stevig tromgeroffel en vuurfonteinen tot aan het plafond, kwam het nieuwe logo op het grote scherm. Dit logo is ontworpen door Lisa uit groep 7. Zij kreeg er een leuk cadeautje voor. Aan het eind werd het nieuwe schoollied gezongen wat is geschreven door meneer Stefan.

Eerder was er al een reünie georganiseerd, daar lees je over in dit artikel van Prinsenbeek Nieuws.

Recommended Posts