Inmiddels zijn we met veel enthousiasme aan het werk in periode 2. Ruim 60 leerlingen van 20 verschillende scholen uit de regio nemen deel aan het programma Playing for Success. Het is vanaf nu mogelijk om leerlingen aan te melden voor periode 3. Dit is tevens de laatste cyclus van dit schooljaar!

Aanmelden periode 3 schooljaar 2019 – 2020

Vanaf 23 maart (week 13) starten leerkrachten Mart van Poppel en Martijn Hoogers van Playing for Success met nieuwe groepen. Aanmelden van leerlingen is vanaf nu mogelijk via mijnpfs.nl. Wil je plaatsen reserveren voor leerlingen van jouw school, dan kan dat telefonisch of per mail.

In periode 3 zijn er groepen op:

 • Maandag van 14.30 tot 17.00 uur 
  (één groep speciaal voor leerlingen uit groep 8)
 • Woensdag van 13.00 tot 15.30 uur
 • Donderdag van 14.30 tot 17.00 uur

Aanmelden van leerlingen is mogelijk t/m vrijdag 13 maart (maar liefst zo snel mogelijk)

Heeft jouw school interesse in een Playing for Success traject op maat? In periode 3 zijn er mogelijkheden om met een aantal klassentrajecten te starten. Heb je vragen over een klassentraject of een traject op maat? Neem dan ook gerust contact op.

Met een rugzak vol zelfvertrouwen naar het voortgezet onderwijs

In periode 2 draaien Martijn en Mart nu op maandag een speciaal traject voor leerlingen uit groep 8 die moeite hebben met de overstap naar het VO. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 15% van de leerlingen uit groep 8 de overstap naar het VO als lastig ervaart. Dit zorgt zowel thuis als op school voor extra spanning. Speciaal voor deze groep leerlingen hebben zij een programma ontwikkeld. Ook in periode 3 wordt met het nieuw ontwikkelde programma voor groep 8 programma gewerkt. Aan bod komt onder andere:

 • Jezelf presenteren in een nieuwe groep
 • Werken met een lesrooster
 • Werken aan persoonlijke leerdoelen
 • In gesprek met een brugklasser…

Mocht je vragen hebben over de inhoud van het groep 8 traject. Neem dan gerust contact op. Mart en Martijn geven graag extra uitleg op je school over het programma!

Ken je Playing for Success nog niet? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 19 februari

Playing for Success is een programma voor leerlingen uit groepen 6, 7 en 8 van het (speciaal) basisonderwijs en draagt bij aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen. Speciaal voor de leerkrachten van groep 6, 7 & 8, directeuren, IB’ers en andere geïnteresseerden organiseren zij een informatiemiddag. Tijdens deze middag krijg je meer informatie over Playing for Success en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Programma:

 • 14.15 uur, Inloop
 • 14.30 uur, Stand van zaken Playing for Success
 • 15.00 uur, Interactief Playing for Success programma inclusief rondleiding door een deelnemer
 • 15.50-16.00 uur, afsluiting.

Aanmelden kan via: m.vanpoppel@playingforsuccess.nl.

Recommended Posts