Ton Jacobs is dit schooljaar gestart als nieuw ouderlid in de GMR. Hij volgt Harold Bovenlander op. Daarmee is de GMR weer volledig bezet met 7 ouders en 7 medewerkers. Ton stelt zich graag aan je voor.

“Ik ben getrouwd met Daniëlle en heb twee dochters, Louise van (11 jaar) en Rosalie van (9 jaar) die nu op Kbs Kievitsloop zitten. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Boels Rental, in de functie van accountmanager. 

Als ouder vind ik de GMR belangrijk omdat ik dan een bijdrage kan leveren aan goed  functionerend onderwijs voor alle kinderen en ouders. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag een positieve invloed hebben op de te nemen beslissingen en adviezen.

Ik kijk uit naar een prettige en transparante samenwerking om gezamenlijk te werken aan de toekomst bij scholen waar kinderen zich veilig voelen, met veel plezier komen en ouders hun kinderen met een goed gevoel kunnen brengen.”

Dit schooljaar volgen weer verkiezingen en kunnen alle ouders en medewerkers van INOS zich kandidaat stellen. Wil je meer weten over de GMR? Kijk dan op onze pagina op inos.nl.

Recommended Posts