Op onze website www.inos.nl vertellen we over wie wij zijn, wat wij gemeenschappelijk hebben en hoe we daarin samen leren. Deze week is een primeur: de publicatie van de eerste INOS podcast!

Denise Kerbusch is leerkracht van groep 8 op Kbs De Spoorzoeker. Zij vertelt over zichzelf, haar passie voor onderwijs. Over wat zij belangrijk vindt aan het pedagogisch klimaat, als voorwaarde om goed te kunnen leren. “Als je die kinderen zo enthousiast ziet, die willen graag, die zijn zich niet zo bewust dat ze aan het leren zijn, maar dat zijn we wel aan het doen!” Luister naar haar verhaal:

Via de nieuwsbrief lanceren we telkens de nieuwe verhalen die op de website www.inos.nl worden gepubliceerd. De verhalen vind je in drie vormen: als tekst, video en podcast. Zie de nieuwe website ook als een uitnodiging om jouw verhaal te delen met anderen binnen en buiten onze gemeenschap (neem hiervoor contact op met Bart Heijne).

Recommended Posts