Kinderen, ouders en teamleden van De Burchtgaarde deden mee aan de familieloop van De Singelloop. Verzamelen in de stromende regen bij bioscoop Pathé, om vervolgens met droog weer richting het podium te gaan voor de start van de familieloop van De Singelloop. Ruim 34 kinderen van groep 1 t/m groep 8 van De Burchtgaarde waren aanwezig met hun ouders en vier teamleden. Samen met vier danseressen en Het Feestteam werd er gestart met een goede warming-up. Maar er gebeurde nog meer…De spreker kondigde voor drie scholen een prijs aan. De prijs voor de school met het meeste aantal deelnemers (Laurentius), een prijs voor de school met procentueel gezien het meeste aantal deelnemers(Basisschool Effen) en…aanmoedigingsprijs! “Voor de school die al vele jaren niet meer mee heeft gelopen maar nu weer terug is met maar liefst 41 deelnemers gaat deze prijs naar : De Burchtgaarde !” Geweldig natuurlijk! Kinderen mochten op het podium de cheque in ontvangst nemen en dat leverde een mooie foto op.

Recommended Posts